Ransomware aanval, emailverkeer beperkt mogelijk gebruik contact formulier

Op woensdag 27-2-2019 is ons computers systeem in Heerhugowaard besmet met een ransom virus. Een ransom virus versleuteld zoveel mogelijk bestanden waardoor ze onbruikbaar worden. Om de schade te beperken zijn in HHW alle computers en servers  uitgezet en zijn sinds gisteren 2 ICTers bezig het systeem op te schonen.

De webshop, de website, maar ook onze nieuwe patienten systeem staan buiten ons gebouw in Heerhugowaard en draaien gewoon door. Uw accounts met gegevens van uw dieren zijn voor u en ons gewoon bereikbaar. De gegevens zelf zijn ook niet gehacked of verminkt.
In Zuid-Scharwoude draait het computer systeem nog wel . Hiervan maken we in Heerhugowaard gebruik zodat de praktijk in Heerhugowaard met twee computers  gewoon door kan draaien

Doordat de servers in Heerhugowaard uit staan zijn er echter een aantal beperkingen. Zo kunnen we op dit moment de onbeantwoorde mail welke u rechtstreeks gestuurd heeft naar een email adres van het ‘t Ossehoofd, bijvoorbeeld dierenkliniek@ossehoofd.nl nog niet bekijken of beantwoorden.

Mail welke via het contactformulier van deze website is gestuurd wordt wel gelezen
Ook de andere formulieren van deze website kunnen gewoon gebruikt worden

Wij vragen uw geduld . Het zal een aantal dagen duren voordat alles weer draait als vanouds

Team Ossehoofd