Popov, dappere hulphond

Op 19-03-2014 heb ik afscheid genomen van mijn liefste maatje.

Popov heeft mij vele jaren bijgestaan met zijn liefde, hulp en ondersteuning aan mij. Popov was veel meer dan alleen maar een hulphond: hij was mijn soulmate! Hij had een goed opgeruimd karakter, daarbij was hij slim, zeer LIEF en ging steeds weer nieuwe uitdagingen met mij aan. Popov was uniek, waarvan er zeker geen tweede bestaat. We waren een twee eenheid,  we hebben elk moment van elkaar genoten en gehouden; intens en onvoorwaardelijk!
Ik zal hem meer dan missen, maar de goede liefdevolle herinneringen aan hem zal ik mijn leven lang al ware het een warme deken blijven koesteren.
In mijn onmetelijke verdriet, heb ik uit liefde voor Popov het besluit moeten nemen om mijn maatje te laten inslapen. Zijn hart en nieren wilden niet meer, de ouderdom speelde hem parten, maar zijn kop wilde nog wel. Hij is tot op het het laatste moment enthousiast, vrolijk, en strijdbaar gebleven, al heb ik er met vele anderen alles aan gedaan om hem nog een aantal goeie maanden te geven. Nu was echter de tijd aangekomen om afscheid van hem te nemen, voordat hij zal moeten gaan lijden, na alles wat hij voor mij betekent heeft en ik voor hem.

Ik heb Popov een mooi plekje gegeven in mijn tuin.

Herman