Back office

Nascholing

Bram van Os

Hallo allemaal, 

Foto Bram

Ik ben Bram van Os en ik ben geboren op 5 februari 1990. Ik help al vele jaren met allerlei computer klusjes op ’t Ossehoofd. Sinds september 2014 ben ik vast in dienst bij ’t Ossehoofd.
Ik woon samen met mijn vriendin Joyce in een appartement in Oegstgeest. Een kleine plaats in de buurt van Leiden alwaar ik studeer. Na een start bij Technische informatica TU Delft ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Bio-farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Ik houd me daar vooral bezig met de werking van het menselijk lichaam, wat er fout kan gaan en hoe het opgelost zou kunnen worden. Ik zit momenteel in het 2e jaar van de master Biopharmeutic Sciences.
Ik ben altijd een honden persoon geweest, iets wat ik mee gekregen heb van mijn ouders, maar ook katten vind ik erg leuk. We zijn dan ook de eigenaren van een kat, Saar genaamd. In mijn vrije tijd squash ik graag maar mijn grootste hobby is toch wel het sleutelen aan alles wat stroom nodig heeft. Het is ook om die reden dat ik bij ’t Ossehoofd terecht ben gekomen. Het begon heel simpel met hier en daar mijn vader helpen met wat klusjes aan de PC’s of het netwerk en de software. Thans doe ik ook een aantal administratieve taken. Vooral de meer ingewikkelde financiële en technische zaken uitzoeken en begeleiden. De tijdrovende klussen door de week vanuit Oegstgeest en in het weekend op ’t Ossehoofd.

Groetjes!