Mijn Ossehoofd

Mijn ossehoofd

Klik hier voor mijn.ossehoofd.nl

Wat is ‘Mijn Ossehoofd’?

Mijn Ossehoofd is een onderdeel van onze software waar u uw eigen gegevens kunt inzien, wijzigen of dieren kunt toevoegen. Daarnaast kunt u producten bestellen, klaar laten zetten of juist vorige aankopen inzien.

U kunt alle patiëntgegevens downloaden via een overzichtelijk zip bestand.

Hoe maak ik een account?

Iedere klant die bij ons een e-mailadres heeft opgegeven, heeft automatisch een account. U kunt uw wachtwoord van dit account opvragen door hier te klikken. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is. (Heeft u meerdere e-mailadressen opgegeven? Kies dan de eerste die bij ons bekend werd. Twijfelt u welk e-mailadres wij van u hebben? Neem dan gerust contact met ons op) .Vervolgens krijg u een e-mail toegestuurd met daarin uw tijdelijke wachtwoord. Wijzig deze gerust naar een persoonlijk wachtwoord!

Indien u nog geen klant bij ons bent klikt u hier om een nieuw account aan te maken.

Hoe voeg ik een dier toe?

Als u ingelogd bent kunt u bovenaan de pagina klikken op het kopje ‘Mijn account’. Via dit overzicht krijgt u verschillende opties. Klik dan op ‘Bekijk uw dieren’ om bij een overzicht van uw eigen huisdieren te komen. Vervolgens staat daar bovenaan het lijstje een optie: Dier Toevoegen.

Wilt u alleen de gegevens van uw huisdier wijzigen, dan kunt u klikken op het ‘bewerken’  symbool dat voor de naam van het dier staat. Gaat het u om het wijzigen van uw eigen gegevens, zoals bijvoorbeeld een adres, ga dan naar Account bewerken.

Ik kom er niet uit?

Mocht u om wat voor reden ook niet kunnen inloggen of heeft u twijfels over het toevoegen of wijzigen van gegevens? Of wilt u een product bestellen maar lukt dit niet? Belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en kunnen u door het proces heen praten. Indien dit echt geen uitkomst biedt kunnen wij u dit zelfs persoonlijk uitleggen als u op de praktijk langskomt. Daarnaast is de website continue in ontwikkeling – het kan dus ook voorkomen dat er nog enkele foutjes in het systeem zitten!

Succes!