Diergeneeskundig

Gebruiksaanwijzing

Vooral omdat de site ook nog informatie en adviezen voor cliënten bevat op andere pagina’s dan die onder “diergeneeskundige informatie” kan het nuttig zijn daarnaast nog gebruik te maken van de zoekfunctie. Deze functie is rechts boven te vinden.
Om de leesbaarheid van de tekst te bevorderen zijn woorden welke uitleg behoeven voorzien van een hyperlink naar een begrippen lijst. U kunt deze woorden herkennen door hun vetgroene kleur. U kunt ook zoeken via een alfabetische index.

Uitsluiting aansprakelijkheid/disclaimer

De adviezen en informatie op deze website zijn met de uiterste zorg samengesteld. Deze adviezen zijn niet bedoeld als vervanging voor een behandeling of een consult.
Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of juist nalaten van handelen op grond van informatie die via deze website is verkregen. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met onze praktijk. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.